4 posts / 0 new
Last post
Zommerzoomzoom
Offline
Last seen: 3 months 3 weeks ago
Joined: 02/02/2020 - 18:54
AEM 30-4110 Possible failure?

I installed my AEM 30-4110 yesterday and it worked fine for the first start up. I took it for a drive and everything seemed normal. It would go down to around 11 under WOT, be around 14 when cruising, and show --- when shifting. 

 

A day later when i drove the car i noticed it was getting stuck at 14.6/14.7, then shooting up and down sporadically. The gauge still goes to around 11 when I'm WOT, but the numbers jump around everywhere when crusing in a gear or idling. 

I have included a video from the day I installed the gauge and a video of how it acts now. 

 

Day of install (working): https://www.youtube.com/watch?v=RRGYfg9C6-k&list=LLkciJ_w9sK4BdFI5zmd9g9g&index=2&t=0s

Today (possibly broken): https://www.youtube.com/watch?v=J9YMyybCKSg

 

Does anyone know what could be wrong? 

 

AEM_PT
Offline
Last seen: 4 weeks 7 hours ago
Joined: 05/22/2014 - 08:13
Sounds like the gauge is

Sounds like the gauge is oscillating between functioning as intended and getting stuck at stoich.
Please get in touch with our tech department directly at 1-800-423-0046 Ext 303

SUPERCREWZER
Offline
Last seen: 1 month 3 weeks ago
Joined: 04/07/2020 - 08:19
Was this ever fixed? If so

Was this ever fixed? If so what was the issue?

AEM_NS
Offline
Last seen: 8 hours 23 min ago
Joined: 06/06/2014 - 09:31
If you're having an issues

If you're having an issues with a 4110 gauge, call Tech Support.